www.utrinski.com.mk
29 април 2017 17:35
Актуелно
Архива
Контакт
Редакција
Маркетинг
Претплата
период од-до
-
17.10.2006, 17:15

ИМПРЕСУМ

Издава: Медиа Принт Македонија  Скопје ул. Васил Ѓоргов бр.16
Членка на ОРКА ХОЛДИНГ Групацијата

Излегува секој ден, освен во недела.
Првиот број на „Утрински весник“ излезе на 23 јуни 1999

РЕДАКЦИЈА

Соња Маџовска -  Главен и одговорен уредник

Љупчо Поповски - Уредник-коментатор

Ерол Ризаов - Уредник-коментатор

МЕНАЏМЕНТ 

Проф. д-р Срѓан Керим

УРЕДНИЦИ

Мирче Јовановски - заменик на главниот и одговорен уредник

Даниела Трпчевска - помошник на главниот и одговорен уредник

Билјана Ангеловска - помошник на главниот и одговорен уредник


Слободанка Јовановска - Надворешна
Димитар Чулев - Свет
Катерина Богоева - Култура
Даниела Трпчевска - Хроника
Јасмина Павловска - Саботен магазин
Валентина Тодоровска - Сцена
Дарко Цветаноски - Графика 
Киро Попов - Фотографија 
Евгенија Стојанова - Лектура
Дејан Боболески -
Интернет изданиеРЕДАКЦИЈА
ул. „Васил Ѓоргов“ бр. 16, на четврти кат
1000 Скопје, Македонија

тел ++389(0)23236 900
факс ++389(0)23236 901

МЕНАЏМЕНТ 
Медиа Принт Македонија доо, ул. „Васил Ѓоргов“ бр. 16
1000 Скопје, Македонија

Денарска сметка: Комерцијална банка 300000001826643
Девизна сметка: Еуростандард банка 257300-0006-0157700
Даночен број: 40300003492231
Маркетинг: тел. 02/3089-256; 02/3089-265; 02/3089-258
факс 02/3235-251; 02/3235-254. Мали огласи и тажни помени: 3236-830; 3236-730.

ПРЕТПЛАТА 
месечна: 390 денари, тримесечна 1.170, шестмесечна 2.340, годишна 4.680 денари.

Информации за претплата
Тел: 02/3089-306, факс: 02/3089-301
e-mail: pretplata@mpm.com.mk

ПЕЧАТНИЦА
„Графички центар“ Тел: 3090-516 Скопје

ДИСТРИБУЦИЈА 
Скупи бб Скопје тел. 02/3089-300, факс: 3089-301

Ракописите и фотографиите не се враќаат.
Според мислењето на Министерството за култура бр.07-2943/2, за „Утрински весник“ се плаќа повластена даночна стапка од 5 отсто

Електронско издание

Денот низ фотографии
 
Најнови вести
22°СкопјеВреме
Облачно
Саб23
Нед17
Пон22
Вто24
Сре25
Чет23
Пет22
Саб22
Нед23
Пон21
НајчитаниНајкоментирани

ЕУ единствена околу преговорите за разводот од Лондон
Зошто на Македонија, и покрај политичкиот хаос, не ѝ се заканува граѓанска војна
Даночната реформа на Трамп е осудена на неуспех
     Site Meter   
период од-до
-
Редакција ул. "Васил Ѓоргов" бр.16, четврти кат Тел. 3236 900
Факс. 3236 901
E-mail: contact@utrinski.com.mk
МАРКЕТИНГ